abl-logo-v2 Logo

Boomverzorger/ETW-er

Zoek je een vaste baan of een nieuwe uitdaging als Boomverzorger bij een bedrijf dat regionaal werkt en veel waarde hecht aan gedrevenheid, betrouwbaarheid en vakmanschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Buiten de kennis en ervaring die je zelf meebrengt helpen wij je graag verder met je persoonlijke ontwikkeling, opleiding en ervaring. Wij denken graag met je mee als jij dat ook met ons doet. Ons motto is zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Wat vragen we van onze nieuwe collega?

ABL Boomverzorging & Transport

We zijn een dynamisch bedrijf waarin mensen centraal staan en iedere dag een nieuwe uitdaging is. Ons werkgebied bevindt zich in het midden en het oosten van het land, met name op de Veluwe, in de Achterhoek en in Twente. Wij werken zowel voor Provinciale- als Gemeentelijke overheden, maar ook voor stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren. ABL Boomverzorging is ISO 9001, VCA** en Groenkeur gecertificeerd voor Boomverzorging en Groenvoorziening.
Ons team bestaat uit 18 vaste medewerkers en onze standplaats is Ede.

Is je interesse gewekt dan kun je ons bellen op 0318-614227 (kantoor) of op 06-20367694 (Henk Abbink) Je kunt ook mailen naar: info@ablboomverzorging.nl Wij zien je reactie graag tegemoet.

Reageren Bellen